Alle foto's

EuroParcs Cadzand

EuroParcs Cadzand is een rustig en kleinschalig vakantiepark pal aan de Zeeuwse kust. Het vakantiepark biedt luxe en moderne vakantievilla’s, geschikt voor 6 tot 10 personen. Het is de ideale bestemming voor rustzoekers en strandliefhebbers. Het park heeft op een parkshop en fietsverhuur na geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. En wie bij minder weer toch graag wil zwemmen, kan op 20 minuten van het park gratis gebruik maken van het binnenzwembad op EuroParcs Schoneveld.

Duurzaam vakantiepark in Zeeland

EuroParcs Cadzand is het eerste gasloze vakantiepark van Zeeuws-Vlaanderen. Alle vakantievilla’s zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een eigen laadpaal voor elektrische auto’s. Het strand van Cadzand ligt op slechts zo’n 10 minuten lopen en is een van de breedste en schoonste stranden van Nederland. Het biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en sportieve activiteiten, waaronder zwemmen, kitesurfen en wandelingen langs de kustlijn. Na een dagje strand is het tijd om te genieten van de culinaire hoogstandjes die Cadzand te bieden heeft, zoals verse visgerechten, Zeeuwse mosselen en andere streekproducten. Daarnaast vind je in de omgeving mooie natuurgebieden. Natuurgebied Het Zwin is er één van. Hier kun je bijzondere vogelsoorten spotten en lekker wandelen. Bovendien ligt het vakantiepark vlakbij de Belgische grens, waardoor een uitstapje naar Knokke of Brugge zo is gemaakt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor EuroParcs Cadzand voor je op een rij gezet:

EuroParcs Cadzand
Nederland Zeeland Cadzand

Lange Strinkweg 2, 4506 JG Cadzand

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe