Alle foto's

Roompot Hof Domburg

Roompot Hof Domburg is een camping en vakantiepark met tropisch zwemparadijs en wellness direct gelegen aan de stranden van Zeeland. Op de camping kun je kamperen met een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om een safaritent, chalet of bungalow te huren. Jong en oud hoeven zich niet snel te vervelen, want het vakantiepark beschikt over uitgebreide faciliteiten. Er is een zwemparadijs, wellness, bowlingbaan en squashbaan. De kinderen leven zich helemaal uit in de speeltuin, op de trampoline of in de indoorspeeltuin. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten. Voor eten en drinken kun je terecht bij de snackbar, pizzeria of het eetcafé.

Te doen in Zeeland

Een dagje strand mag zeker niet ontbreken tijdens je vakantie aan zee. Het vakantiepark ligt nabij de stranden van Domburg en Oostkapelle. Deze stranden staan bekend als schone stranden waar je lekker kunt zwemmen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het mooie natuurgebied ‘De Manteling’. Dit bos strekt zich uit van Domburg tot Oostkapelle en er is een grote diversiteit aan dieren en planten te vinden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Roompot Hof Domburg voor je op een rij gezet:

Roompot Hof Domburg
Nederland Zeeland Veere Domburg

Schelpweg 7 4357 RD Domburg

hele jaar geopend

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe