Alle foto's

Roompot Camping Dishoek

Roompot Camping Dishoek is een knusse familiecamping direct gelegen aan de stranden van Zeeland. Op de camping kun je kamperen met een camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een bungalow te huren. De campinggasten kunnen zich vermaken op het sportveld of tijdens een potje tafeltennis. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuintjes waar ze hun energie kwijt kunnen. In juli en augustus is er een animatieteam aanwezig, Voor een hapje en drankje kun je terecht bij het restaurant.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

De camping ligt achter de duinen, bij het strand van het kustplaatsje Dishoek. Hier kun je genieten van een heerlijk dagje aan zee. Verder ligt de camping in de buurt van de mooie stad Vlissingen. Hier kun je genieten van gezellige straatjes, leuke winkels en een pittoreske haven. Verder is er een hoge toren van 65 meter die je een prachtig uitzicht biedt op de omgeving. Ook kun je er verschillende interessante musea vinden, zoals het Arsenaal en het MuZEEum.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Roompot Camping Dishoek voor je op een rij gezet:

Roompot Camping Dishoek
Nederland Zeeland Veere Koudekerke

Dishoek 2, 4371 NT Koudekerke

Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe