Alle foto's

Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Vakantiepark Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad is een heerlijk vakantiepark gelegen in het zuiden van Zeeland bij het stadje Nieuwvliet-Bad. Op het park kun je fijne vakantiehuisjes huren. Sommige huisjes liggen rond het grote meer op het park. Bij het meer vind je een trekvlot en een leuke waterspeeltuin. Daarnaast vind je er ook een heerlijk overdekt zwembad met peuterbad. Er is een speelzolder en veel leuke speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping vind je een sportveld, amusementenhal, midgetgolfbaan en minishop. Er is een restaurant en snackbar waar je een hapje kunt eten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd met Bollo de Beer.

Vakantiepark in Zeeland

Vakantiepark Dormio Strand Resort Nieuwvliet-Bad bevindt zich in het zuiden van Zeeland, vlakbij de kust. Vanaf het park loop je zo naar de stranden, waar je een frisse duik kunt nemen. Je kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen door de groene bossen en uitgestrekte duinen. Er zijn veel leuke dorpjes en je kunt er zo een uitstapje maken naar België.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Strand Resort Nieuwvliet-Bad voor je op een rij gezet:

Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Nederland Zeeland Sluis Nieuwvliet

Baanstpoldersedijk 4, 4504 PR Nieuwvliet

Engels, Nederlands

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe