Alle foto's

EuroParcs Bad MeerSee

EuroParcs Bad MeerSee is een schitterend vakantiepark in het Zeeuwse Nieuwvliet. Het vakantiepark is ruim opgezet en heeft verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor 4 of 6 personen. De vakantiehuizen zijn stijlvol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Alle vakantiehuizen hebben een tuin met een tuinset waar je kunt genieten in de zon. Op het vakantiepark is een animatieteam waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Ook is er een fietsverhuur op het terrein zodat je fietsen kunt huren om de omgeving te ontdekken.

Omgeving van Zeeuws-Vlaanderen

In de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen is er van alles te beleven. EuroParcs Bad MeerSee ligt op een rustgevende plek vlak bij de zee. Pak de fiets of de auto en gaan een hele dag luieren aan de Zeeuwse kust. Daarnaast zijn er ook verschillende leuke steden die je kunt bezoeken in de omgeving, zoals Vlissingen of Middelburg. Voor een leuk uitje zijn verschillende activiteiten dicht bij, zoals Golfclub Oostburg of Neeltje Jans.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor EuroParcs Bad MeerSee voor je op een rij gezet:

EuroParcs Bad MeerSee
Nederland Zeeland Sluis Nieuwvliet
Duits, Engels, Nederlands

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe