Alle foto's

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is een kleinschalig resort gelegen in de duinen op enkele meters van het strand. Het is mogelijk om te verblijven in een duinlodge, villa of strandhuisje. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden plek voor vier tot zes personen. De strandhuisjes liggen op een rustig plekje direct aan het strand, met fantastisch uitzicht op de Noordzee. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en de sportievelingen kunnen zich vermaken op de tennisbaan. Vanaf het vakantiepark loop je binnen enkele minuten het strand van Vlissingen op waar je een kunt genieten van een heerlijke dag aan het water.

Vakantiepark in Zeeland

Het resort ligt aan de rand van Vlissingen, een prachtige stad gelegen aan de monding van de Westerschelde. Je kunt er genieten van charmante straatjes, leuke winkels en een schilderachtige haven. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur, biedt Vlissingen enkele boeiende musea, zoals het Zeeuws Maritiem MuZEEum en het Stadhuismuseum. Ook een wandeling langs de boulevard is een must, waar je heerlijke kunt wandelen en de prachtige vergezichten over de Westerschelde kunt bewonderen. Proef ook zeker de heerlijke Zeeuwse gerechten in lokale restaurants, vooral vis en zeevruchten zijn een aanrader.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Noordzee Resort Vlissingen voor je op een rij gezet:

Noordzee Resort Vlissingen
Nederland Zeeland Walcheren Vlissingen

Burgemeester van Woelderenlaan 1, 4382 CL Vlissingen

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe