Alle foto's

Verken Zeeland Village in Scharendijke

Verscholen nabij de kust biedt Zeeland Village in Scharendijke, in Schouwen-Duivenland, een rustige ontsnapping in vrijstaande bungalow ’s omringd door weelderig groen. Binnen een korte fietstocht bereik je de Noordzee en na slechts 10 minuten wandelen kom je bij de jachthaven van Scharendijke en het Grevelingenmeer. Verder heeft het park verschillende voorzieningen zoals een servicepunt, speeltuinen voor kinderen en (elektrische) fietsverhuur. Als gast kun je ook gratis gebruikmaken van het overdekte zwembad bij Summio Parcs Port Greve.

Activiteiten in de Omgeving

Als je een dagje uit wilt kan je Deltapark Neeltje Jans bezoeken, het bezoekerscentrum voor de indrukwekkende Oosterscheldekering, of de bruisende stad Renesse met zijn prachtige stranden, terrassen en bezienswaardigheden verkennen. De stranden van Renesse zijn trots op hun Blauwe Vlag, een symbool van schone en veilige jachthavens en stranden. Voor vogelliefhebbers is Plan Tureluur een must-visit, waar duizenden waders, meeuwen, ganzen en eenden samenkomen in een prachtig brak water moeras.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Zeeland Village voor je op een rij gezet:

Zeeland Village
Nederland Zeeland Scharendijke

Boutlaan 2, 4322 DC Scharendijke.

Duits, Engels, Nederlands

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe