Alle foto's

Roompot Vakantiepark Aquadelta en Omgeving

Roompot Vakantiepark Aquadelta het Zeeuwse dorp Bruinisse, in Schouwen-Duivenland, biedt een ruime en veelzijdige vakantiebestemming aan de oevers van het Grevelingenmeer. Met een overdekt zwembad en tal van recreatieve activiteiten hoef je je hier niet te vervelen. Het park is een paradijs voor watersportliefhebbers, zo kan je in het Grevelingenmeer onder andere duiken, zeilen en surfen. Voor wandelaars en fietsers biedt de omgeving pittoreske paden langs velden, dijken en dorpen. Ook kan je nabijgelegen steden zoals Zierikzee en Renesse bezoeken. Je kan op Roompot Vakantiepark Aquadelta overnachten in een comfortabel appartement of villa.

Faciliteiten op het Vakantiepark

Vakantiepark Aquadelta heeft voor ieder wat wils. Er is een scala aan faciliteiten op het vakantiepark, waaronder een supermarkt, visvijver, bowling- en midgetgolfbaan. Kinderen kunnen zich vermaken in de indoor speeltuin en buitenspeeltuinen, terwijl volwassenen kunnen genieten van sportieve activiteiten zoals squash en tafeltennis. Ook kan je verschillende dingen huren op het park, zoals fietsen en skelters. Verder biedt het animatieteam een gevarieerd activiteitenprogramma voor jong en oud, inclusief spannende potjes lasergamen en creatief koken in de Superchef-workshops. Voor wie zijn schietvaardigheden wil testen, is er boogschieten onder begeleiding. Op culinair gebied is er een gezellig Grand Café met uitzicht op het Grevelingen meer en een snackbar op Roompot Vakantiepark Aquadelta te vinden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Roompot Vakantiepark Aquadelta voor je op een rij gezet:

Roompot Vakantiepark Aquadelta
Nederland Zeeland Schouwen-Duiveland Bruinisse

Hageweg Het Centrum 269, 4311 NS Bruinisse.

Duits, Engels, Nederlands

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe