Ontdek Middelburg

Middelburg is een prachtige stad in Zeeland. Het ligt aan de Westerschelde en is een van de oudste steden van Nederland. Middelburg is een stad met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12de eeuw. De stad is omgeven door kanalen en bruggen en heeft een mooi historisch centrum met veel pittoreske straten en prachtige gebouwen.

Het historische centrum van Middelburg is een van de belangrijkste toeristische attracties in Nederland. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals de Abdij, de Sint Jacobskerk, het Marktplein en de oude stadswallen. Er zijn ook vele musea, zoals het Zeeuws Maritiem Museum, het Zeeuws Museum en het VVV-museum.

Middelburg is een levendige stad met vele winkels, restaurants en cafés. Er zijn veel evenementen die jaarlijks worden georganiseerd, zoals de Zeeuwse Boekenmarkt, het Westerschelde Festival en het Nationaal Orgelfestival. Er zijn ook vele kunstgaleries, theaters, bioscopen en andere culturele voorzieningen in de stad.

Middelburg is een prachtige stad met veel te ontdekken. Of u nu een liefhebber van geschiedenis bent of van cultuur, er is voor ieder wat wils in deze oude stad. Middelburg is een must-see locatie als u in Zeeland bent!